Anne Cecily & Johanna

Ballett - Qi gong - Pilates

Du er her: Hjem / Johanna Marthinsson

Johanna Marthinsson

Johanna Marthinsson (f. 1983), fra Finland, er utdannet danser fra Central School of Ballet i London (2003). Hun jobbet i AB Dancecompany i Turku, Finland fra 2003-2007 før hun flyttet til Norge. I Norge har hun jobbet som freelance danser for Moving Arts i Bodø og fikk være med på forestilling kompaniet ble invitert til å danse i Operaen i Bjørvika. I 2015 ble Johanna utdannet ballettpedagog gjennom KHiO i Oslo, og under utdanning fikk hun praksisplass på både Ballettskolen ved Den Norske Opera og Ballett, og Fagerborg vgs (nå Edvard Munchs vgs).

Johanna Marthinsson

Pilates

Johanna er sertifisert KLASSISK PILATES-instruktør ved Pilates Studio Akademiet. Hun har mange års erfaring, både med grupper og privatkunder, og har jobbet bl.a på Pilatespilotene, Pilates Studio, Olympiatoppen og Forskningsparken. I tillegg er hun utdannet danser ved Central School of Ballet (UK) og ballettpedagog ved Kunsthøyskolen i Oslo. For tiden arbeider hun som ballettpedagog på Edvard Munch VGS.

Pilates er en treningsform som passer for alle, med hovedfokus på kjernemuskulatur og holdning. Man jobber med styrke og bevegelighet for hele kroppen, og er særlig opptatt av mage og rygg. En pilatestime passer ypperlig som oppvarming før en ballettklasse, der «core» er meget viktig å ha kontroll over.

Johanna Marthinsson er sertifisert Pilates-instruktør