Anne Cecily & Johanna

Ballett - Qi gong - Pilates

Du er her: Hjem / Personvernerklæring

Personvernerklæring for www.acballett.no

Klassisk ballet på gulvet

Ved å bruke www.acballett.no godkjenner du behandling av dine opplysninger som forklart under.

Anne Cecily & Johanna følger norsk lov og Anne Cecily Fjeldstad er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake. Det innhentes kun informasjon i forbindelse med kursdeltakelse i klassisk ballett, Qi-gong og Pilates.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til statistikk. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din PC. Vi lagrer ingen personlige data i våre informasjonskapsler. Informasjonskapslene vi bruker er _ga, _gat og _gid. Disse brukes i tilknytning til Google Analytics, for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen sendes til Google og lagres på servere i USA. IP-adressene blir anonymisert før lagring skjer.

Hvordan slå av informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge om du vil slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Merk at brukeropplevelsen og funksjonalitet kan bli redusert hvis du velger å slå av bruken av informasjonskapsler på din nettleser. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)